På våra verkstäder får du alltid bästa service 

Välkommen till Söderberg & Haak TC:s verkstäder. Hos oss får du hjälp av erfaren, kunnig och välutbildad personal. Våra verkstadstjänster håller hög kvalitet och uppfyller de krav som ställs på en riktig märkesverkstad. Våra 15 mekaniker och 6 servicebilar gör allt för att ge dig som kund bästa möjliga service, antingen i våra verkstäder eller på plats hos dig.
 
Söderberg & Haak TC har en maxtaxa för våra servicebilar!
Detta innebär att oavsett var du finns så behöver du inte betala milersättning för avstånd överstigande 5 mil från den ort vi utgår ifrån. I praktiken kommer vi inte att debitera milersättning för mer än 10 mil!
Vi gör inte avkall på vår goda service.
Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin


Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Följ oss på